Aamulenkillä auringonnousun aikaan

Hau Kamut!

Meillä vähän venähti maanantaina tuo ylösnousu. Tädillä oli vapaapäivä taas viikonloppuduunien takia.

Ketään vakikamuja ei ole väärään aikaan liikenteessä. Se on tylsää. Vaikka kuinka vaklaa, niin ketään tuttuja ei tule mistään, ei mistään. Jäävät hyvät haukut väliin.
 
Sitten täti huomasi isot koiranjätökset suoraan kadulla. Täti otti pussin takataskusta ja sanoi, että ehkä  omistajalla ei ole rahaa kakkapusseihin tai sitten sillä ei ole käsiä.
 
Täti sanoi, että se ilahtui kun näki siellä kakan seassa sukan. Ei ne muutkaan koirat osaa näköjään pitää
kuonoaan irti sellaisista asioista, jotka eivät niille kuulu. Mä luulen kuulkaa, että ei se meidän täti ihan lähimmäisen rakkaudesta sitä kakkaa siivonnut. Se ajatteli, että meitä siitä kakkasta syytetään, koska se oli iso ja me mennään siitä aina ohi. Tosin mä en yleensä pidä katua vessanani. Meen aina puskan juureen tai puistossa roskiksen viereen.

 
Hmmm... ketään ei todellakaan näkynyt, vaikka mä päivystin ja päivystin.


Terveisin

Ronja
lenkkikoira


Lähetetty Windows Phonesta

P.S. Kuvassa oleva kuonopanta on merkiltään Jokke
Se on Suomessa, Kälviällä, valmistettu laadukas tuote. Nahka on ihanan pehmeää ja kun sitä viitsii putsata satulasaippualla ja hoitaa nahanhoitoaineella, niin se säilyy hyvänä pitkään.
 
Foto Linda/KuvaTassun verkkokaupasta näyttää saavan. Itse ostin sen paikallisesta eläinkaupasta (Vaasan eläinkeskus), joka myy vähän laadukkaampaa tavaraa.

Kommentit

  1. Sinulla on hyvännäköinen kuonopanta. Ostin kokeeksi Mustista ja Mirristä yhden sorttisen kuonopannan ja se oli tosi heppoinen eikä pysynyt päällä hetkeäkään. Mistäköhän täti on Sinun pantasi hankkinut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm.... täti väittää, että tuo on koiraystävällinen panta. Se on ainoataan tätiystävällinen. Antaa aika kovan paineen kuonoon eikä tee yhtään mieli repiä.

      Poista

Lähetä kommentti