Otetaan n. 200 kpl pahvilaatikkoja

Hau, hau

Ensiksi täytyy kiittää kaikkia kamuja muuttoavusta! Kiitos Sa &Sa, Ra & Jo, So&Mi, La, Vi, Ka, Il ym. ym. Ilman teitä, niin täti sanoo, ei olisi laatikot liikkuneet niin ripeästi. Minä kyllä stressasin muuttoa, sillä jouduin ollemaan koko päivän kylppärissä. Mutta kuulkaas, minä tein Otot ja kiipesin lauteille ja työnsin pääni saunan ikkunasta ulos. Ensiksi ajattelin hypätä siitä naapurin puutarhaan, mutta sitten en viitsinytkään. Täti sanoi, nimittäin että antaa mennä vaan, niin sitten Tirkkonen piikittää, jos on vielä tarvis tuollaisen ilmalennon jälkeen. 

Pelkäsin, että mut jätetään, kun en nähnyt yhtään, mitä touhutaan. Mut oli suljettu sinne koppiin... Otti päähän.  


 
Mutta siis, mitä tarkoittaa 84 banaanilaatikkoa & 82 alkon pullolaatikkoa, muutama muu määrittelemätön laatikko, pari matkalaukkua ja erä isoja Clas Ohlsonin kauppakasseja? Se on tietenkin tädin eläintarhan laatikkokoti. Ehdessä on muutto, onneksi sopivasti isompaan luukkuun, joka ei kuitenkaan ole  oikea koti...niin tädille on kerrottu. Ja täti uskoo.

No niin tai näin, mutta täti ja eläintarha siis muuttivat nyt päivänä muutamana. Tuli vähän tiukka aikataulu. Jos rehellisiä ollaan, niin odotettua tiukempi. Sinne mennään rempan keskelle. Sehän oli tarkoituskin. Paikallaanpolkemisen aika on ohi. Nyt mennään eikä meinata.

 
No hyvä onni huono onni, kuka tietää, totesi täti jo menneenä syksynä, kun asiaa vatvottiin. Täti väittää, että taas oli vaan hyvä onni, että muutettiin. Alakerran bilettäjänaapureista oli tosi kiva päästä näin helposti eroon. Ei tarvinnut ruveta valittamaan. Uusi alakerta on rauhallinen ikkäämpi pariskunta. Täti sanoikin, että äänekkäin luukku tässä uudessa talossa on se, jossa on eläintarha. Ja täti lisäsi, että tämä on sitten 10 pisteen vihje ja tuijotti minua. Ilmeisesti asia koskee siis minua jollakin tavalla. Yritän siis sivistyä, sillä täti on uhkaillut treffeillä Tirkkosen (eläinlääkäri) kanssa, enkä minä ole ihan varma, mitä se sillä nyt tarkoittaa. Paras siis olla varuillaan.  Sitruunasuihketta keuhkoihin. Se on tädin periaate. Kaikenlaisia pantoja sitä koirille keksitäänkin.

Täti on sitten tilannut taas "Markun" ja "Gunnarin", sen vanhat tutut remppareiskat, hommiin. Täti on luvannut poistaa omilla pikku kätösillään kaikki vanhat tapetit ja "Markku" ja "Gunnar" sitten laittavat uudet ja iskevät laminaatit pariin lattiaan ja kaakelit keittön välitilaan. Kyllä ne osaavat. Ovat ennenkin tapetoineet ja tehneet yhdessä remppaa. Pukevat vaan työhaalarit päälle ja laittavat näppylähanskat käteen.

Onhan se mainiota, kun voi keskeytyksettä duunata ihan omaksi ilokseen asioita. Laattoja täytyy ostaa keittiöön vähän enemmän ja vähemmän. Täti sanoi, että nyt tietää, että hommat hoituvat, kun ei tarvitse odottaa puoliin päiviin, että saa koneet käyntiin. Voi aloittaa vaikka heti aamulla 8. Ja äänettömämpiä duuneja jo aikaisemmin, jos sattuu huvittamaan.

Keittiön kaappeihin täti haluaa kuulemma yksinkertaisemmat ovet ja alakaappeihin vetolaatikot. No katsotaan mitä tästäkin tulee. Uudet kodinkoneet täti jo hankki.  Se on eri seikkailu se eikä kuulu ollenkaan mun kiinnostukseni kohteisiin.


Terveisin
Ronja
personal trainer


P.S. Läppäriä etsittiin pari päivää... Mokkula löytyi. Sitten löytyi läppärikin, mutta ei laturijohtoa. Täti sanoi nähneensä unta, että minä olen mukama syönyt sen johdon ja sitten puistokierroksella ähkinyt kovasti... Kaikkea se tätikin kattelee öisin. Nukkuisi.





Kommentit

  1. Hmm... muttaminen on mielenkiintoista.
    Ihmiset kulkevat ylös ja alas laatikoiden kanssa ja sitten ne tekevät kaikki kummia juttuja....

    VastaaPoista

Lähetä kommentti