Halvat ostokset tulevat kalliiksi

 Mau Kamut!

Tätihän osti taannoin sen koivuisen hyllyn kirppikseltä. No nyt se sitten kävi menneen viikon lopulla tuolla Jyskissä assari 4 kanssa vähän ostoksilla hankkimassa koreja. Kuinka ollakaan, korit tulivat tuplasti kalliimmaksi kuin tuo tädin hylly, vaikka olivat - 50 %. Pari koria (oikeasti neljä) täytyy kuitenkin vielä käydä hankkimassa, sillä alimmaiselle hyllylle noi isommat korit eivät mahtuneet ja siksi tädin pitää sitten hakkia vähän matalampia tuonne alimmaiselle hyllylle. Sanompahan vaan, että tällä menolla tädin kukkaro ryhtyy laulamaan hoosiannaa kauhusta kankeana ja pankinjohtaja laittaa tädille kohta kirjeen, että hyvä, paha, huolimaton täti: tilinne on ylitetty ainakin viidellä suurella setelillä, joita te ette ole koskaan omistaneet ja täten julistan teidät pankinkiroukseen loppuiäksenne...

Mistäs kissa ja koira sitten saavat ruokaa, jos täti tuhlaa kaiken sisustamiseen? No oikeastaan en ole niinkään huolestunut tuosta koirasta kuin kissasta. Kissan vatsa on paljon tärkeämpi saada säännöllisesti täyteen kuin koiran vatsa.

Mä oon nyt kyllä vähän muutenkin käpynä. Olis se voinut yhden sellaisen korin jättää, jossa ei oo kantta ja laittaa sinne vaikka vanhan tyynyn pehmikkeeksi. No johan te tuon sydämettömän tädin tunnettekin. Eihän se mitään tee kenenkään mieliksi. Ei edes ittelleen. 

Muutenkin täti on täällä riehunut. Se siirsi yhden mun kiipeilykaappini toiseen paikkaan. Otti lievästi sanottuna päähän. Ja mun sohvapöydälleni se on kasannut neljä Arabian teekuppia odottamaan pakkaamista. On tässä kaikessa kissalla kestämistä.

Terveisin

Otto
ammattikissa


Kommentit

  1. No josko täti laittas niistä hutiin menneistä koreista sulle yhden makuupaikaksi :) En mä nyt kuitenkaan usko, että pari koria vie tätiä pankrottiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mau Amalia!

      Ei sitä voi tietää, jos se innostuu ostamaan lisää koreja ja hyllyjä.

      Joo assarit sanoivat tädille, että kyllä ammattikissalla saa olla oma peti.
      Ehkä täti suostuu.

      Terveisin


      Otto
      korikissa

      Poista
  2. Toivottavasti saat yhden korin makuualustaksi tai vaikkapa useampia, kun kissalla pitää olla valinnanvaraa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mau Sirpa ja Kollo!

      Toivottavasti täti tulee järkiinsä.
      Onneksi minulla on paljon hyviä kamuja täällä, jotka ovat samaa mieltä mun kanssani.

      Terveisin


      Otto
      korikissa

      Poista

Lähetä kommentti