Meidän täti tykkää Tompasta

Mau Kamut!

Minä paljastan teille nyt suuren salaisuuden. Hyst. Älkää kertoko vaan kenellekään, sillä täti arvaa heti, mistä kioskista nämä jutut ovat lähteneet liikkeelle. Meidän täti tykkää Tompasta. Tai no siis ollaans nyt ihan tarkkoja: Tompan pakinoista. Sokka irti ja menoksi oli Tompan kuluneen viikon torstaipakina, joka ilmestyy Positiivareiden sivustolla ja Ykköset-lehdessä.

Täti sanoo, että Tomppa laittaa ajattelemaan, mutta samalla lukemalla Tompan pakinoita saa nauruhermot kyytiä ja nauraminenhan on hyvää verenpaineelle ja siis voidaan ajatella, että Tomppa-sedän pakinoilla on terveysvaikutuksia. Täti sanoo, että se tarvitsee nyt aika paljon terveysvaikutteisia asioita, kun se saanut aika mielenkiintoisia terveyttä pahoinpiteleviä kokemuksia enenevässä määrin.

No meidän täti on onneksi vähän kuin kissa. Se mouruaa ja valittaa aina vähän aikaa ja sitten se putoaa puusta, mutta kiipeää uudelleen takaisin sinne huojuvaan latvaan. Tosin sen kannattaisi aina vähän miettiä, että kiipeääkö se sen saman puun latvaan uudelleen ja uudelleen vai olisiko jo vähintään aika vaihtaa puuta. Hmm.. täti kyllä sanoi, että onhan se vaihtanut ihan selkeästi koko ekosysteeminsä. No tiedä häntä, mitä se on tehnyt, mutta kyllä sillä vielä olisi aika paljon opeteltavaa.

Eilen täti sitten sai aha upplevelsen, niin kuin täällä meillä päin on tapana sanoa. Hmmm.... tädin aha upplevelse ei kyllä ollut mun mielestäni mikään kuningasajatus, mutta eiväthän ne yleensäkään ole, joten siinä suhteessa tämä ei millään tavalla poikennut niistä sen aiemmista upplevelsseistä.


Terveisin

Otto
ammattikissa




Kommentit