Siirry pääsisältöön

Viikko ilman tätiä

Mau Kamut!

Oltiin kuulkaa viikko ilman tätiä. Wow, mitä aikaa. Assarit 1, 2 ja 4 ottivat elämän rennosti. Tosin 2 ja 4 olivat koulussa ja 1 duunissa päivällä. Sitten illalla niistä ei ollut kovin paljon haittaa. Täti ja assari 3 nimittäin pakkautuivat sunnuntaina aamupäivällä autoon ja assari 1 vei ne tuonne Vaasan ulkopuolelle yhden pellon reunalle. Se on sen paikan lähellä, jossa traineri käy aina välillä juoksemassa sen kamujen kanssa. Joten Trainerille se on tuttu nurkka. Se paikka ei muuten sitten oo edes Vaasaa.


Sieltä täti ja assari sitten istuivat sellaiseen putkeen ja kauhean metelin saattamana ne nousivat ilmaan. Tunnin jälkeen ne tulivat Kastrupiin ja  siellä ne aloittivat siirtymisen terminaaliin, josta ne hyppäsivät toiseen putkeen, joka puksutteli sitten erääseen Irlannin kreivikuntaan, jonka nimi on Dublin.

Assari päätyi pelikentälle, jossa se pelasi ja pelasi. Aamusta iltaan. Siltä ainakin tädistä oli tuntunut.
Assarilla ja tädillä oli kivaa. Täti hoiti kaikki assarin asiat ja assari pelasi.Tädillä oli kylmä ja se istui sadetakki, villapaita ja villatakki päällä katsomossa ja joi kuumaa teetä litroittain. Täti sanoi, että kyllä oli sellainen viikko, että ei ihan huvin vuoksi haluaisi mennä uudelleen. Kuitenkin se menee, jos se vaan pääsee.
Täti sai syödä joukkuuen kanssa irlantilaista herkkuruokaa...täti sanoi, että se ei hetkeen syö mitään irlantilaista ruokaa.
Adapteri täytyy olla mukana, muuten jäävät tekstarit lähettämättä...

Keskuslämmitystähän kreivikunnassa ei harrasteta...Tsemppiiii!!!! SUO-MI

Japanilaisetkin pelasivat kisoissa....
 

Yksi puu kyllästyi liian painaviin oksiinsa ja se päätti heittää ne kertarysäytyksellä alas. 
 
Tässä näkymä assari 3 majoitustilan pihasta.Täti sanoi, matkalle lähtiessään, että se luultavasti pyörtyy, jos oikea kreivi osuu kohdalle. No täti ei sitä kreiviä siellä oikein ehtinyt etsimään, kun se oli assari 3 huoltajana aamusta iltaan. Assari 3 nimittäin osallistui siellä Suomen edustajana liikunnallisiin touhuihin. Jos täti ei ollut katsomassa peliä niin täti pesi pelivaatteita. Pelivaatteiden peseminen siis auttaa pitämään kreivit loitolla, sillä kreivit eivät itse käytä pyykkikoneita.Meidän assari osti monta uutta paitaa matkalta, jossa oli kisalogo.Matkalla täti tietenkin tutustui yhteen paikalliseen kissaan. Ne olivat jutelleet aamuisin maailman menosta ja tulosta vakavasti ja tietenkin keleistä, joita siellä piisasi. Täti kiitti itteään, että oli tajunnut ottaa sadetakin mukaan. Se osoittautui tädin parhaaksi matkatavaraksi.

Sitäpaitsi assari 1 lähtee opiskelemaan jonnekin kauas pois. Asia ei nyt vaan ole kovin yksinkertainen: kukas meitä sitten hoitaa, kun täti lähtee sitä kattomaan assareiden kanssa?
Jossakin seisakkeella assari söi hevosenlihaleipää...

No täti sitten valvoi lähes kaksi vuorokautta putkeen ja se oli aika hidas kun se tuli kotiin. Oli vähän pitkähkö vaihtoväli lennoilla. Sanoi, että kyllä isänmaa ja äidinkieli tuntuvat sellaisen reissun jälken taas tosi mukavilta.

Terveisin

Otto
ammattikissaKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…