Siirry pääsisältöön

Viikko ilman tätiä

Mau Kamut!

Oltiin kuulkaa viikko ilman tätiä. Wow, mitä aikaa. Assarit 1, 2 ja 4 ottivat elämän rennosti. Tosin 2 ja 4 olivat koulussa ja 1 duunissa päivällä. Sitten illalla niistä ei ollut kovin paljon haittaa. Täti ja assari 3 nimittäin pakkautuivat sunnuntaina aamupäivällä autoon ja assari 1 vei ne tuonne Vaasan ulkopuolelle yhden pellon reunalle. Se on sen paikan lähellä, jossa traineri käy aina välillä juoksemassa sen kamujen kanssa. Joten Trainerille se on tuttu nurkka. Se paikka ei muuten sitten oo edes Vaasaa.


Sieltä täti ja assari sitten istuivat sellaiseen putkeen ja kauhean metelin saattamana ne nousivat ilmaan. Tunnin jälkeen ne tulivat Kastrupiin ja  siellä ne aloittivat siirtymisen terminaaliin, josta ne hyppäsivät toiseen putkeen, joka puksutteli sitten erääseen Irlannin kreivikuntaan, jonka nimi on Dublin.

Assari päätyi pelikentälle, jossa se pelasi ja pelasi. Aamusta iltaan. Siltä ainakin tädistä oli tuntunut.
Assarilla ja tädillä oli kivaa. Täti hoiti kaikki assarin asiat ja assari pelasi.Tädillä oli kylmä ja se istui sadetakki, villapaita ja villatakki päällä katsomossa ja joi kuumaa teetä litroittain. Täti sanoi, että kyllä oli sellainen viikko, että ei ihan huvin vuoksi haluaisi mennä uudelleen. Kuitenkin se menee, jos se vaan pääsee.
Täti sai syödä joukkuuen kanssa irlantilaista herkkuruokaa...täti sanoi, että se ei hetkeen syö mitään irlantilaista ruokaa.
Adapteri täytyy olla mukana, muuten jäävät tekstarit lähettämättä...

Keskuslämmitystähän kreivikunnassa ei harrasteta...Tsemppiiii!!!! SUO-MI

Japanilaisetkin pelasivat kisoissa....
 

Yksi puu kyllästyi liian painaviin oksiinsa ja se päätti heittää ne kertarysäytyksellä alas. 
 
Tässä näkymä assari 3 majoitustilan pihasta.Täti sanoi, matkalle lähtiessään, että se luultavasti pyörtyy, jos oikea kreivi osuu kohdalle. No täti ei sitä kreiviä siellä oikein ehtinyt etsimään, kun se oli assari 3 huoltajana aamusta iltaan. Assari 3 nimittäin osallistui siellä Suomen edustajana liikunnallisiin touhuihin. Jos täti ei ollut katsomassa peliä niin täti pesi pelivaatteita. Pelivaatteiden peseminen siis auttaa pitämään kreivit loitolla, sillä kreivit eivät itse käytä pyykkikoneita.Meidän assari osti monta uutta paitaa matkalta, jossa oli kisalogo.Matkalla täti tietenkin tutustui yhteen paikalliseen kissaan. Ne olivat jutelleet aamuisin maailman menosta ja tulosta vakavasti ja tietenkin keleistä, joita siellä piisasi. Täti kiitti itteään, että oli tajunnut ottaa sadetakin mukaan. Se osoittautui tädin parhaaksi matkatavaraksi.

Sitäpaitsi assari 1 lähtee opiskelemaan jonnekin kauas pois. Asia ei nyt vaan ole kovin yksinkertainen: kukas meitä sitten hoitaa, kun täti lähtee sitä kattomaan assareiden kanssa?
Jossakin seisakkeella assari söi hevosenlihaleipää...

No täti sitten valvoi lähes kaksi vuorokautta putkeen ja se oli aika hidas kun se tuli kotiin. Oli vähän pitkähkö vaihtoväli lennoilla. Sanoi, että kyllä isänmaa ja äidinkieli tuntuvat sellaisen reissun jälken taas tosi mukavilta.

Terveisin

Otto
ammattikissaKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…