Viikko ilman tätiä

Mau Kamut!

Oltiin kuulkaa viikko ilman tätiä. Wow, mitä aikaa. Assarit 1, 2 ja 4 ottivat elämän rennosti. Tosin 2 ja 4 olivat koulussa ja 1 duunissa päivällä. Sitten illalla niistä ei ollut kovin paljon haittaa. Täti ja assari 3 nimittäin pakkautuivat sunnuntaina aamupäivällä autoon ja assari 1 vei ne tuonne Vaasan ulkopuolelle yhden pellon reunalle. Se on sen paikan lähellä, jossa traineri käy aina välillä juoksemassa sen kamujen kanssa. Joten Trainerille se on tuttu nurkka. Se paikka ei muuten sitten oo edes Vaasaa.


Sieltä täti ja assari sitten istuivat sellaiseen putkeen ja kauhean metelin saattamana ne nousivat ilmaan. Tunnin jälkeen ne tulivat Kastrupiin ja  siellä ne aloittivat siirtymisen terminaaliin, josta ne hyppäsivät toiseen putkeen, joka puksutteli sitten erääseen Irlannin kreivikuntaan, jonka nimi on Dublin.

Assari päätyi pelikentälle, jossa se pelasi ja pelasi. Aamusta iltaan. Siltä ainakin tädistä oli tuntunut.
Assarilla ja tädillä oli kivaa. Täti hoiti kaikki assarin asiat ja assari pelasi.Tädillä oli kylmä ja se istui sadetakki, villapaita ja villatakki päällä katsomossa ja joi kuumaa teetä litroittain. Täti sanoi, että kyllä oli sellainen viikko, että ei ihan huvin vuoksi haluaisi mennä uudelleen. Kuitenkin se menee, jos se vaan pääsee.
Täti sai syödä joukkuuen kanssa irlantilaista herkkuruokaa...täti sanoi, että se ei hetkeen syö mitään irlantilaista ruokaa.
Adapteri täytyy olla mukana, muuten jäävät tekstarit lähettämättä...

Keskuslämmitystähän kreivikunnassa ei harrasteta...Tsemppiiii!!!! SUO-MI

Japanilaisetkin pelasivat kisoissa....
 

Yksi puu kyllästyi liian painaviin oksiinsa ja se päätti heittää ne kertarysäytyksellä alas. 
 
Tässä näkymä assari 3 majoitustilan pihasta.Täti sanoi, matkalle lähtiessään, että se luultavasti pyörtyy, jos oikea kreivi osuu kohdalle. No täti ei sitä kreiviä siellä oikein ehtinyt etsimään, kun se oli assari 3 huoltajana aamusta iltaan. Assari 3 nimittäin osallistui siellä Suomen edustajana liikunnallisiin touhuihin. Jos täti ei ollut katsomassa peliä niin täti pesi pelivaatteita. Pelivaatteiden peseminen siis auttaa pitämään kreivit loitolla, sillä kreivit eivät itse käytä pyykkikoneita.Meidän assari osti monta uutta paitaa matkalta, jossa oli kisalogo.Matkalla täti tietenkin tutustui yhteen paikalliseen kissaan. Ne olivat jutelleet aamuisin maailman menosta ja tulosta vakavasti ja tietenkin keleistä, joita siellä piisasi. Täti kiitti itteään, että oli tajunnut ottaa sadetakin mukaan. Se osoittautui tädin parhaaksi matkatavaraksi.

Sitäpaitsi assari 1 lähtee opiskelemaan jonnekin kauas pois. Asia ei nyt vaan ole kovin yksinkertainen: kukas meitä sitten hoitaa, kun täti lähtee sitä kattomaan assareiden kanssa?
Jossakin seisakkeella assari söi hevosenlihaleipää...

No täti sitten valvoi lähes kaksi vuorokautta putkeen ja se oli aika hidas kun se tuli kotiin. Oli vähän pitkähkö vaihtoväli lennoilla. Sanoi, että kyllä isänmaa ja äidinkieli tuntuvat sellaisen reissun jälken taas tosi mukavilta.

Terveisin

Otto
ammattikissaKommentit