Uunileivät tädin tapaan

Mau Kamut!

Tädillä on kaikki vähän erikoista. Uunileivätkin. Tädin leivät tehdään näin. Otetaan reissumiestä, Vaasan ruispaloja tms. (ruis)leipää ja kootaan leivän väliin laitettavat ainekset valmiiksi.
Täti silppusi purjoa, siivusi tomaattia, otti kinkkua ja yksittäispakattua sulatejuustoa. Ne lastataan leivälle.

Laitetaan kansi päälle ja uuniin 200 C. Annetaan olla uunissa n. ½h tai niin kauan, että juusto on kunnolla sulanut.


Lisukkeena hyvää salaattia.

Terveisin

Otto
ammattikissa

P.S. Kissalle pitää antaa siivu kinkkua ja siivu sulatejuustoa. Koira ei tarvitse mitään muuta kuin tuplapitkän lenkin.


Kommentit

  1. Meillä noita tehdään grillissä ja ne on NÖTTÖSIÄ.

    VastaaPoista
  2. Mau Amalia!

    Täti sanoi, että kiva nimi leiville!
    Meillä näitä on kutsuttu Uli-leiviksi, kun tätilässä asunnut vaihtari oli
    kasvissyöjä ja täti yritti kehitellä sille vähän vaihtohetoja ruokavalioon ja
    se kerran sitten keksi täyttää leipiä sienimuhennoksella ja tomaatilla yms.
    kääri ne folioon ja pisti uuniin.

    Se on tapahtnut kauan sitten.
    Vaihtari muistaa kuitenkin vieläkin tädin ruoat.

    Terveisin

    Otto
    ammattikissa

    VastaaPoista

Lähetä kommentti