Tädille tuli nuoruus mieleen

Niin se vaan tädille tuli taas nuoruus mieleen. Kun asioista on tarpeeksi kauan, näyttää siltä, että kaikki asiat alkavat saada, jos ei ihan kultareunoja niin ainakin hopeiset. Ollaan kuunneltu tädin takia tässä viimeaikoina aika nostalgista musaa... alkaen Vikingarnasta,

Leonard Coheniin ja


ja ties mihin Kari Tapioon.



Myrskyn jälkeen ja kaikkea muuta... ja "Levoton yö, kyynel tyynylläin, varjot valon syö salaa seinältäin. Luovuta en, luotan toivoen: toistuu tilaisuus, saapuu aamu uus." saavat tädin sentimentaaliseksi. Taitaa olla tädillä jo ihan ikänsäkin puolesta vähän levottomia öitä. Tarvitaan paljon siltoja vaikeiden asioiden yli. Ja kuka se tädille joutuu sillaksi, niin siinä tarvitaan aika vankat pilarit.


Terveisin


Otto
ammattikissa


P.S. Tämä on tämän blogin 100. kirjoitus, joten ainakin siis sata päivää olen asunut tädin luona ja voitte vaan kuvitella, että kun joka päivä on kuullut aika monta laulua, niin montako sataa laulua olen kuullut näiden päivien aikana.


Kommentit

  1. Mau!

    Kiitos!
    Täytyy sanoa, että ilman tuota koiraa ei ehkä olisi tullut satanen täyteen näin nopeasti. Jonnekin sitä kissan täytyy purkaa pahaa oloaan. Niin ja onhan tuo koirakin kirjoitellut vähän.

    Terveisin


    Otto
    ammattikissa

    VastaaPoista

Lähetä kommentti