Saahan sitä tätiä treenata


Mau kamut!

Kyllä me ollaan tuon Oton kanssa todettu, että on toivoton työmaa tuolla personal trainerilla. Täti käy sen kanssa piiiitkillä lenkeillä, mutta lenkkien jälkeen se sitten istuu keittiössä (kunnes sitten seuraavan kerran taas lähtee lenkille) ja mussuttaa kaikkea, mitä kaapista löytää.

Viikonloppuna tädin jääkaapissa ei ollut melkein muuta kuin valo, sillä sen ruokalista oli vähän erikoinen. Se söi leipää, johon se laittoi jotakin tomaattimönjää päälle, kärytti ne siivut uunissa ja sitten se keitteli makarooneja. Yks setä sanoi tädille, että täti on tyypillinen nainen ja se saa aikaan riidan ja salaatin ihan mistä vaan. Täti sanoi sedälle, että kannattaa olla hissukseen, että ei joudu partisille koiran kanssa kattomaan, mitä muut syövät.

Tädin annoksessa oli paljon oliiveja, tonnikalaa ja kermaviiliä. Niihän sitä jo olemassa olevasta tilavuudestaan pidetään huolta. Jos kerran on kokoa huvilateltta, niin kannattaa pysyä siinä, koska sellaisen olomuodon hankkimiseen on luonnollisesti nähty aika paljon vaivaa. Trainerin työ ei siis lopu ilmeisesti koskaan ja siksi näyttää siltä, että se on meillä loppuelämänsä.


Terveisin


Mirristiina
prinsessakissa

P.S. Minä olen pari kertaa roikkunut trainerin kirsussa. Se on vähitellen tajunnut, että mun kanssani ei kannata yhtään pelleillä, jos aikoo pitää ulkonäkönsä sellaisessa kunnossa, että naapurit eivät tule kyselemään, että mitäs koiralle on käynyt.





Kommentit

  1. Se on sitä naisenergiaa :) Täti voi ruveta syämään matalaa ruokaa, lahnaa ja lettuja, jos sitte ei tarviis niiiiiin kauheesti lenkkeillä. Happamia on pihlajan marjat...... ;/

    VastaaPoista
  2. On kyllä kamalan jännää teillä. Mutta luotamme siihen, että kissa-asukkaat koulivat koiran tavoille!

    VastaaPoista
  3. Mau Amalia!

    Täti taitaa olla jo siinä iässä, että sillä se naisenergia suuntautuu ihan jonnekin muualle kuin sinne, missä se energia tuottaisi parhaan mahdollisen laatu/hyötysuhteen. Tuota matalaa ruokaa ollaan tädille ehdotettu. Se on siirtynyt ultra-matalaan ruokaan: sipseihin, päällystettyihin leipiiin ja tortilloihin, mutta ei niistä näytä olevan mitään apaua.

    Terveisin
    Mirristiina
    prinsessakissa

    Hei Naukulan Mamma!

    Kyllä meillä on nykyään vähän kuin toimintaelokuvissa. Näissä meidän jaksoissa on vain se ongelma, että täti ei oo laatinut näihin kunnollista käsikirjoitusta ja toiseksi täti on aika surkea ohjaaja.

    Terveisin

    Mirristiina
    prinsessakissa

    VastaaPoista

Lähetä kommentti