Tämä tädin kouluttaminen jatkuu


Täällä sitä taas elämä jatkuu entiseen malliin. Täti ei osaa edelleenkään palvella kissaa. Se erehtyi taas ostamaan väärän merkkistä kissanruokaa, jota meikeläinen ei tietenkään suostu syömään. Täti on huuli pyöreänä ja mukamas ihmettelee, että mikäs sillä Otolla nyt taas oikein on.


Mä sanoin sille, että ei Otolla oo yhtään mikään, että Otto ei vaan haluu syöda kaikkea, mitä eteen kannetaan.  Joku laatu pitää asioilla olla. Ja jos täti ei itte tajua huolehtia näistä laatuasioista, niin sitten mun tarvii vähän opettaa sitä.


Mä en kuitenkaan jaksa kovin monta kertaa näitä samoja asioita toistaa, jos homma ei mee perille, niin sitten täytyy ottaa vähän kovemmat otteet käyttöön. Mutta tädin kouluttaminen kissan tavoille siis jatkuu vielä pitkään.

Terveisin 

Otto
ammattikissa

Kommentit

  1. Kauheesti ei kyllä kannata roklata suuan kanssa, siinä voi käydä, niin kun mustalaisen hevoselle. Just kun oppi olee syömättä- kuoli :) Sun täytyy ilmoitta tädille, että kunnon lihaa pöytään:)

    VastaaPoista
  2. Mau Amalia,

    Tuota kuolemista en ole tullutkaan ajatelleeksi.
    Kyllä minä syön tietenkin vähän muutakin kuin pelkkää kalaa, jos siis täti sattuu antamaan possun sisäfilettä tai jotakin muuta vastaavaa. Liha ei saa olla raakaa. Se pitää olla huolellisesti kypsennettyä ja ohuina siivuina.
    Pippurikinkku käy myös.
    Se on hyvää.

    Terveisin

    Otto

    VastaaPoista

Lähetä kommentti